HuzairieHusinBlog: Download Video Sex Anwar Ibrahim Part 2 (Youtube)

Wednesday, April 27, 2011

Download Video Sex Anwar Ibrahim Part 2 (Youtube)

fuh..!!! makin kecoh dunia politik sekarang nie.. aku pasal politik nie aku tak berminat sangat nak citer panjang lebar nie.. sekadar memberi pandangan dan luahan boleh la kot.. wooo.... bermain dengan api woo.. kau berani?? aku tak... tapi sorang mamat nie berani.. sape?? mamat nie ha..

aku taw.. sekarang nie ramai dok cari nak download video seks anwar ibrahim part 2 kan?? jangan risau... aku ada... zairie boleh settle semua.. hehe



url nye....... ermmm... alamak... aku lupa pulak url download nie apa... korang layan dulu gambar tu, aku pi cari sat url/link download video nie eh...?? :D

3 orang gemar komen entry aku:

  1. Macam mane boleh lupe...
    Bila dah dpt bagi tahu aku ek...
    www.mananqayyim.com

    ReplyDelete
  2. takbes layan gambar...nak tgk video tue..hahahaha....nak tgk sape lah pelakon utama dalam video tu....;-)

    ReplyDelete
  3. cari jgn x cari kami nk tgk hehehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)