HuzairieHusinBlog: Fenomena Usop Wilcha | Usop Wilcha Bakal Bintang Paling Popular Berita Harian 2012 (APBH2012)??

Friday, April 8, 2011

Fenomena Usop Wilcha | Usop Wilcha Bakal Bintang Paling Popular Berita Harian 2012 (APBH2012)??

tak tahu la korang macam mana pulak.. tapi sekarang nie aku dapat rasakan yang fenomena usop wilcha nie memang sedang melanda negara malaysia nie.. nie semua gara gara kemunculan istimewa dalam anugerah bintang popular hari tu la.. 



[Gambar : aku kenal usop nie masa tengok citer zombi kg pisang dulu. terbaek la!]


walaupun shaheizy sam yang menang bintang paling popular baru baru ni, tapi, nama usop wilcha yang naik mendadak. boleh kata kat dashbord blog aku semua dok citer pasal si usop nie. so, aku pun nak citer jugak la fenomena usop wicha nie.. hehe..

jap jap..?? betul ker usop wincha nie ada link dengan scha al-yahya tu..? kalau betul aku rasa kalau dorang nie berlakon together together kompem pecah panggung la.. aku suggestkan kat abg mamad khalid, lepas nie "hantu kak limah balik rumah 2" ambek la scha.. jadi adik usop ke.. scha tu pun aku tengok memang bagus lakonan dia.. 

lagi 1.. kalau korang perasaan la, aku tengok sana sini ada fan page usop wilcha.. banyak sangat sampai tak terlink aku kat entry nie.. hehe.. aku sendiri pun tak pasti mana 1 fan page yag betul betul di uruskan oleh usop wilcha nie.. mana yang tahu tu sudi sudilah kongsi ye.. =)


okeh.. aku tinggalkan korang dengan satu soalan..

"adakah usop wilcha akan menjadi bintang paling popular 2012 berita harian..??"


keputusan di tangan anda.. jangan lupa untuk mengundi dengan menaip

AFUNDIUsopWilcha 32999..

opss..! nampak sangat dah demam AF nie.. kehkeh...

7 orang gemar komen entry aku:

  1. sape lak BINTANG POPULAR 2011???

    ReplyDelete
  2. dia dulu memang orang kenal jugak dari cerita Zombi Kampung Pisang.. Tapi lepas naik nak ABPBH yang lepas, lagi popular dibuatnya.. kalah para pemenang..

    ReplyDelete
  3. As salam..
    Mmg lawak la dia tu...

    ReplyDelete
  4. yeay~ 2nd time jd follower ke 1300..hehehe

    ReplyDelete
  5. jon kita undi nama usop !! haha.

    jom baca :
    ada nama Zairie Husin kat sini.
    http://sitinurazlinda.blogspot.com/2011/04/ferrero-random-giveaway-yuyu-zulaikha.html

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)