HuzairieHusinBlog: Kenali awek awek Zairie Husin..

Sunday, April 10, 2011

Kenali awek awek Zairie Husin..

ini entry luahan hati lah... sebenarnya entry ini aku tujukan khas buat kaum lelaki yang ingin dan teringin sangat nak pasang lebih nie.. atau bahasa sainstifiknya playboy.. 

sebelum tu,korang rasa jadi seorang playboy nie susah tak...?? okeh.. personally, aku sebagai seorang lelaki memang agak susah menjadi seorang playboy nie..terpaksa membahagi, darap, tambah dan tolak kasih sayang aku sama rata dengan awek awek aku semua tu.. ingat...! nak jadi seorang playboy nie harus ada sifat adil dalam diri.. kalau tak ada.. erm... agak susah jugak la... 

mari aku perkenalkan awek awek aku...


Awek Sulong

yang ini kira awek pertama aku la.. sebelum tu, awek pertama aku nie agak susah nak ambek gambar dia.. selalu je mengelak.. walaupun aku menggunakan kamera Nikon D3100, dia tetap segan nak berposing.. hehe.. aku ngan dia dah lama dah kenal.. ada la nak masuk 3 tahun.. agak memahami hati pakwe dia nie.. dan yang palig penting.. sanggup susah senang bersama.. dan apa yang penting.. kerjasama.. hehe..


Awek Ke-2 

awek ke-2 nie boleh kata selalu sentiasa bersama dengan au... setiap isnin hingga jumaat memang dia selalu temani aku.. kalau aku berhujan.. dia pun turut berhujan... aku berpanas.. dia pun turut berpanas.. romantik tak kami...??? hehe

lagi 1.. awek ke-2 aku nie agak mudah berposing bila bergambar.. perrrggh.. selalu buat  aku cair dengan posing posing maut dia.. 

saksikan..

posing 1.


 posing maut... pandai control ayu dia nie...





ada jugak orang try ngorat dia nie.. tapi aku tahu.. dia setiasa dengan aku.. cinta dia pada aku tak pernah luntur..



Awek Bongsu 

okeh.. nie awek aku yang last sekali.. actually aku baru je kapel dengan dia nie.. baru jugak la.. ada la dalam 2 minggu.. baru kan.. 

okeh.. kenapa aku kapel dengan dia..?? pertama.. sebab badan dia yang slim.. cun.. selain kelajuan yang optima.. memang bikin aku mau pasang lagi 1 la.. hehe..

au tengok dia..?? sila kan..


tengok.. walaupun hitam.. aku tetap cintakan dia.. hitam itu kan menawan. hehe...


nota zairie : apa apa pun.. awek pertama aku tu yang paling aku sayang.. hehe

2 orang gemar komen entry aku:

  1. Ingtkn sriusawek dia rupanya moto..bikin suspen je he2..tp sapa awek dia yg sulung 2?kamera ke apa??

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)