HuzairieHusinBlog: Keputusan Contest Teka Bilangan Kotak Rokok

Saturday, April 16, 2011

Keputusan Contest Teka Bilangan Kotak Rokok

Dengan ini secara rasminya aku telah menutup peraduan contest teka bilangan rokok. terima kasih banyak banyak bagi yang telah menyertainya. walaupun hanya 9 orang, aku amat hargainya. terima kasih.

berdasarkan jawapan yang korang bagi, adoi... aku nak bagi top up sepoloh hinggit free nie... macam mana korang kira nie.. tapi tak pe.. korang dah try. usaha tangga kejayaan kan...??

okeh.. memandangkan tak berapa ramai yang ambil bahagian, aku boleh la listkan geng yang join nie... boleh la buat edisi terjah sekali.. cam mane?













boleh la terjah blog diorang nie.. 

tanpa membuang masa lagi.. aku dengan ini akan memberikan jawapan yang sebenar benarnya.. jumah bilangan kotak rokok ini ialah.....




ya... 20 kotak rokok... hm.... aku dah tengok memang tak ada langsung yang jawap 20.. semua bagi jawapan 19 kotak... hm... macam mane eh...???    


macam nie la.. sebagai atas sokongan korang berikan, aku akan membuat special post untuk semua peserta yang join contest  nie... tunggu ea... =)



p/s: perancangan nak buat contest menyelam di blog ini.. hadiah??? mesti bikin korang tak tahan nyer... hehe.. ada sponsor mau sponsor hadiah..?? boleh je contact saya dekat email saya di blogzairie@yahoo.com

terima kasih =)

18 orang gemar komen entry aku:

  1. err n0 8 n 9 tu same org.. teehee salah link ea..

    ReplyDelete
  2. alamak !! npew tutup awa; sgt.. huk3... ila bawu dpt taw Ezaty tag ila..huk3.. ila mmg teka 20pown.. marahnyew kt line niyh !!! uwaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! T_T

    ReplyDelete
  3. naek juling mate kire td..byak kali kira..tetap 19..haisyhhh..ke sbb sye rabun?

    heheheeh..

    ReplyDelete
  4. 20 x rm 10 total rm 200 wah byk tuh.. hahaha.. bro follow n click ur nuff here.. tq

    ReplyDelete
  5. @a.m.y ^_^ : yeke?? xpe.. jwpn tetap sama2.. hehe

    ReplyDelete
  6. @iLa VaNiLLa : la.. yeke... xpe2... nanti boleh join lg... hehe

    ReplyDelete
  7. @SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI : la... yeke??? xpe la.. xde rezeki la tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. @coffee : haha... mmg banyak.. eh?? thanks ye.. sy amat hargainya.. =)

    ReplyDelete
  9. Ala... dah kira benayak kali dah.. HUH!! failled matematik la ni

    ReplyDelete
  10. td gi terjah satu blog, jumpa blog ni pasal contest teka kotak rokok...dah kira 20 kotak tgk2 dah tutup dan dah umum dah pun...rugi tul lmbt...huhu

    hehe

    ReplyDelete
  11. aiseh...
    20 ka??
    awat kira2 dapat 19...

    ReplyDelete
  12. la. 20 ke? mcm mn boleh nampak 19 kotak. hmm

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)