HuzairieHusinBlog: Keputusan Perlawanan EPL, Arsenal Lawan Liverpool (April 2011)

Monday, April 18, 2011

Keputusan Perlawanan EPL, Arsenal Lawan Liverpool (April 2011)

sehari berita sukan...

siapa yang tak tengok game semalam. arsenal dengan liverpool, nie la keputusannya... 


ARSENAL 1 - 1 LIVERPOOL
Van persie (90'+ 8' pen) - Dirk Kuyt (90'+12' Pen)



statistik perlawanan..





[Gambar : dari statistik nie, nampak arsenal yang banyak menyerang.. control ball pun arsenal pegang.. tapi maybe nasib je tak pihak kat arsenal.. kalau tak, dah dapat dah kejar MU.. hehe]




Kedudukan Terkini Liga EPL 2011 :





[Gambar : dari pemerhatian aku, memang dah susah dah nak kejar MU nie.. tinggal lebih kurang 6 game lagi la.. nak kejar pun kena harap MU kalah semua.. boleh ker? hehehe)




p/s: aku rasa korang nie mesti banyak fan MU nie..hehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)