HuzairieHusinBlog: Kerana 'Intifada Palestin Ketiga' | Facebook.Com Disaman RM3 bilion!

Monday, April 4, 2011

Kerana 'Intifada Palestin Ketiga' | Facebook.Com Disaman RM3 bilion!

assalamualaikum

sempat lagi aku update nie.. terbaca satu artikel menarik kat kosmo online. Facebook disaman. teringin jugak nak tahu kenapa di saman. dan ini jawapannya..



petikan dari artikel kosmo inline..

"Halaman Facebook itu yang mengajak orang ramai bangkit menentang Israel, menyaksikan lebih 300,000 pengguna mengklik tanda 'suka' terhadap cadangan tersebut.
Intifada atau kebangkitan menentang Yahudi tersebut dirancang diadakan pada 15 Mei depan.
Muka surat itu cuma dipadam oleh Facebook pada 29 Mac lalu, beberapa hari selepas beberapa orang membuat aduan termasuk Menteri Diplomatik Awam Israel, Yuli Edelstein dan sebuah pertubuhan pro-Israel, Liga Anti-Defamasi."


sebenarnya aku pun tak pernah tengok lagi page ini. tapi kalau benar, nampak sangat yang pihak zionis nie dah takut.. menteri diplomatik israel cakap diorang tak bersalah.. apa cer....??


1 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)