HuzairieHusinBlog: MALAYSIAN UNIVERSITY SELECTION INVENTORY (MUNSYI) 2011| Exam ape nie...??

Tuesday, April 5, 2011

MALAYSIAN UNIVERSITY SELECTION INVENTORY (MUNSYI) 2011| Exam ape nie...??

tadi time aku tengah semangat gile nak buat kerja ada mesej masuk... bunyi dia lebih kurang macam nie la...

RM0.00 USM. : Sila semak & cetak slip ujian munsyi anda di atas https://pohon.usm.my. pertanyaan hubungi 1 300 888 876. Terima kasih..


so, aku jawab la sama sama.. sama sama sebab hantar mesej kat aku.. kalau tak hantar tak de nyer aku tahu pasal nie.. hehe... baru aku ingat.. bulan lepas aku ada apply nak sambung belajar kat USM. Dalam bidang civil engineering...

so masalahnyer sekarang nie, aku tak tahu ujian ni macam mana bentuknya.. aku harap siapa siapa yang tahu, silalah berkongsi sikit info nie... secara jujurnya aku memang tak bersedia 101%.. baik dari segi mental, fizikal, alat tulis.. semua la... hehe..

so, tolong erkkk....

5 orang gemar komen entry aku:

  1. Munsyi nie salah satu ujian kelayakan untuk belajar kat usm . exam die same ngan kita nak amek degree pendidikan UJIAN MEDSI . ada 330 soalan (rasanyala) jawab dalam tempoh 1 jam . soalan psikologi . tentang diri kita . personaliti . nak jawab soalan ini x boleh pk lama2 sebab semua jwpan adalah betul . tujuan ujian munsyi adalah untuk mereka menganalisa dan menilai perwatakan dan personaliti kita . sebagai u apex . diorang nak student yang terbaik . so ujian munsyi adalah cara untuk mengenal pasti personaliti dan sifat kita

    ReplyDelete
  2. ZA, sila ambil ujian ni kat bilik kaunseling. kat sana banyak.. hahaha...

    alah, xyah study mende2 pun.. bawak buku baca depan pengawas exam pun boleh.. wakaka..

    sebabnya, soalan dia cuma soalan personaliti. Serius soalan sebijik2 macam soalan personaliti yang buat kat bilik kaunseling tu.

    kalau pernah ambil MEdSI (ni untuk ambil bidang pendidikan), soalannya sama sebijik. Sebab nis ambil Munsyi dan Medsi pada hari yang sama.. Hehe.. Siap ingat tarikh lagi, 18 April 2009. Hari terakhir kat matrik.

    ReplyDelete
  3. @cik bai: 330 soalan..? banyaknyer... papepun, thanks ye for da info.. =)

    ReplyDelete
  4. @aleeya husnan: owh.. soalan personaliti.. persiapannya senang je.. kena kenal diri kita betul betul nie.. hehe

    ReplyDelete
  5. macamana nak cetak slip borang Munsyil tuuuuuuu???

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)