HuzairieHusinBlog: Mars Snickers Hungerlings Attack 2011 | Special Post For Nuffnang

Thursday, April 14, 2011

Mars Snickers Hungerlings Attack 2011 | Special Post For Nuffnang

Cokelat merupakan salah satu makanan paling favourite buat masa sekarang. tidak kiralah sama ada yang masih bergelar kanak kanak mahupun yang sudah berumur, cokelat masih lagi menjadi makanan yang sering di ambil oleh semua peringkat umur.

Tapi, sedarkah kita bahawa kebanyakkan cokelat mempunyai kandungan lemak yang tinggi apatah lagi kandungan gula yang banyak? Tapi sekarang usah risau, saya ada jawapannya. hehe.

ini dia.. "the Snickers"

semestinya cokelat yang bagus untuk di makan. Sebelum itu, tahukan anda yang cokelat snickers nie ada buat satu pertandingan yang dinamakan "Snickers Hungerlings Attack"? rugi kalau siapa yang tak tahu. Tapi masih belum lagi terlambat untuk join. Banyak benefitnya kalau join game yang dianjurkan oleh snickers nie.. nanti saya akan terangkan.



snickers game [klik sini], merupakan salah satu permainan yang akan membuatkan anda senyum sampai ke telinga bila bermain. selain daripada hadiah yang menarik, ia juga dapat mengsihatkan jari jemari anda. Tak percaya? Cuba la.

apa yang perlu anda lakukan?

1. register. (percuma / free of charge]


Da isi semua form tu, sila tekan submit.


2. selesai mengisi borang, satu paparan akan keluar. nak pakai keyboard atau web cam. terpulang. zairie husin memilih keyboard untuk bertarung mendapatkan snickers. hehe


Follow je apa ada kat screen. tekan next untuk bersiap sedia untuk bertarung.

dan..tibalah masanya untuk bertarung untuk mendapatkan snickers. nyum.. nyum..


dan keputusannya.


boleh la.. berjaya makan 10 snickers dalam masa 27 saat. sebenarnya boleh dapat lagi baik dari tu. Kena tekan replay balik. hehe. Tapi ingat, bukan semua snickers yang turun. Harus berjaga jaga or standby kadang kadang bom atom yang turun. jangan makan lak. meletup nanti. hehe..



Dan pemenang bakal membawa pulang hadiah seperti berikut :


wow! pemenang bakal dapat sony ps3, laptop hp mini dan jam tangan casio. sapa mau kasi.. hehe.. perlu ingat "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia..? siapa yang tahu" 







tarikh akhir permainan ini (negara malaysia) adalah pada 15 may. Banyak masa lagi. pemenang akan diumumkan setiap 2 minggu. tips nak menang : time main nie makan snickers sekali. hehe


gud luck.! eh? sebelum tu. khasiat yang ada pada mars snickers nie.


tenaga yag paling banyak terdapat dalam cokelat nie. patutlah lepas makan nie rasa bertenaga semacam je. hehe.

ok. berminat nak main game snickers dan menang hadiah? klik sini



nota penulis :

terima kasih kepada nuffnang kerana memberikan Buffered earning mars snicker untuk blog zairie husin. =)

1 orang gemar komen entry aku:

  1. wah..dapat sponsor post..congrats zairie..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)