HuzairieHusinBlog: Nuffnang Berjaya Pujok Zairie Husin!

Saturday, April 2, 2011

Nuffnang Berjaya Pujok Zairie Husin!

hahahaha... projek novel aku aku tak sempat buat lagi.. sibuk sikit la guys.. idea tu ada.. cuma kadang kadang aku tak sempat nak update blog.. ada reader aku tanya kat fb aku.. asal semua ending novel aku suspen semacam je... ha..! itulah yang aku mahukan.. aku suka buat readers aku tertanya tanya.. apa akan jadi selepas itu.. kalau tengok drama pun asal nak habis je mesti ada suspend kan...?? sama la macam novel yang aku karya kan... setakat ini, alhamdulillah.. sambutan yang amat baik.. thanks all..! 

oopssss! dah lari tajuk nie.. kehkeh...

aku pun malas nak taip panjang panjang nie.. nak siap siap nak gi gegar low yard jap lagi... 

untuk pengetahuan korang, aku dah 15 hari tak bukak acc nuffnang.. merajuk si... nuffnang dah makin tak sayang aku sebab tak bagi BE.. hahaha.. aku hantar ok ticket kat nuff.. tanya.. asal trafic nak cecah riban BE satu pun tak masuk...! bikin langsi jeer... hahaa..

so, entah macam mana pulak pagi nie aku tergerak hati nak bukak nuffnang.. sekali tengok earning... ha...! ambek kau... 10 BE... kau ader..!!! hahahaha

p/s: tak perlu la aku print screen BE tu and tempek kat sini.. biarlah rahsia... hahah... ops! boleh buat tajuk novel nie,... kehkeh...

assalamualaikum..

3 orang gemar komen entry aku:

  1. 10 BE? wah! tahniah2, banyak gile tu, masyuk ar nnt kan. ahaha

    ReplyDelete
  2. ooo..kena kontek jugak ye? hahaha

    ReplyDelete
  3. untung la, aku lak BE dah jadi ME..cis!

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)