HuzairieHusinBlog: Peraduan Teka Header Dapat Topup!

Thursday, April 7, 2011

Peraduan Teka Header Dapat Topup!

salam guys!

street to the petaling street ok.. blog zairie husin ingin menganjurkan satu peraduan di mana para peserta (blogger) perlu meneka header yang dipilih oleh pihak kami.

syarat syarat penyertaan.

1. anda mestiah seorang blogger. tidak layak untuk mereka yang tiada blog.

2. buat 1 entry yang bertajuk : ZairieHusin | Peraduan Teka Header!

3. peserta perlu follow blog ini agar segala update terkini mengenai peraduan ini akan terpampang di dashboard anda. perlu juga like fan page blog ini. [klik sini]

4. di dalam entry anda, perlu lah di letakkan picture ini. 


4. then, dalam entry anda, anda perlu tulis "saya peserta peraduan teka header! . link entry ini dalam entry anda supaya mudah peserta yang mahu join terus ke entry ini.

5. tag 3 rakan blogger anda. 

selesai..??? 

6. link kan entry anda itu dalam komen entry ini.


7. dah register sebagai peserta, apa yang anda peru buat selepas itu adalah pergi blogwalking untuk mencari header yang dicari.




Kalau Dah Dapat Jawapan :


1. macam biasa, buat entry baru.


2. tajuk "Zairie Husin | Jawapan Teka Header


3. dalam entry anda, letakkan gambar di atas dan nyatakan sekali jawapan anda..


5. link kan entry anda dalam komen di box disini.

6. pemenang dipilih berdasarkan jawapan paling tepat dan pantas. 

7. keputusan reffree adalah muktamad. (3 Pemenang akan dipilih)


HADIAH:

1st prizes : Topup RM 10
2nd prizes : Topup RM 5
3rd prizes : Topup RM5


HEADER YANG PERLU ANDA CARI.




So macam mana..?? mudah je kan...? 

Tarikh Tutup : 15 april 2011 (tepat jam 6.00pm waktu malaysia)



Peringatan : anda boleh berbincang sesama sendiri. tetapi jawapan paling tepat dan pantas adalah keutamaan kami.  

semingu untuk anda mencari url blog tersebut. 

so, zairie husin mengucapkan selamat berjaya..! =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)