HuzairieHusinBlog: 12 Jam Pasang Adverlets, Earning RM 0.20!

Monday, May 9, 2011

12 Jam Pasang Adverlets, Earning RM 0.20!

Okeh.. nie aku nak share dengan korang sedikit pasal iklan adverlet nie.. sebab aku tahu, blogger yang pakai adverlets nie boleh kira berapa je.. termasuk la aku sendiri.. 

kalau korang nak tahu, aku ada buat satu projek lagi.. kira projek blog jugak la.. blog gosip gosip artis.. aku nak cuba sesuatu yang baru.. lagi pun blog nie tak ada sifat ke"nichi"an dia langsung.. aku tulisssssssss je aku yang aku nak tulis.. tapi lain kat blog aku yang ini, memang khusus untuk cerita pasal dunia hiburan.. dan memang aku bercadang nak tukar ke domain sendiri untuk blog hiburan aku tu.. insyaallah bulan nie jugak...




okeh.. memang aku tak pasang terus iklan kat blog aku.. aku tunggu masa yang sesuai.. aku tengok dulu potensi blog aku nie.. dan selepas 2 hari aku tengok.. traffic ok.. aku pakai iklan adverlets nie semalam. 08.05.2011 tepat jam 3pm.. 

dan sekarang nie, nie entry auto publish.. aku tak pasti berapa earning yang naik.. 

okeh.. nie yang aku dapat selama 12 jam pakai adverlets..


so macam mana?? korang nilai sendiri..


korang mesti tertanya.. "kenapa kau tak pakai nuffnang zairie".. 

kenapa??? hahahaha.. aku rasa korang tahu jawapan nya...

sekian..


klik sini untuk ke website adverlets.



alang alang tu like la sekali ye.. :D



4 orang gemar komen entry aku:

  1. iklan nie mmg cepat dpt earning kan?

    ReplyDelete
  2. saya pun adverlets..baru seminggu pakai..tapi earning dah boleh dapat rm1 dalam seminggu dengan traffic rendah..kalau nuffnang, kena tunggu kempen baru dapat earning.

    kebanyakkan blogger suka nuffnang pasal ada innit je..tapi bagi saya, innit tu tak penting pasal dah banyak web2 dan page fb utk ping blog.

    Jom bertukar ke adverlets..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam...
    aku pun ada daftar jgk dulu tp skrg pasang kat bloglist je la..
    gelihati nuffnang dan BE masih ada, tunggu tak ada BE langsung...lambat jgk nak naik melainkan ada org klik..
    kalau trafik kencang ok la..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)