HuzairieHusinBlog: Blogger Ullyana Buat Come Back Lah ..!!

Thursday, May 5, 2011

Blogger Ullyana Buat Come Back Lah ..!!

hahahha... entry penutup... aku nak bagi tahu kat korang semua yang blogger ullyana dah buat come back... apa..??/ ingat artis je boleh buat come back... blogger tak leh???


[cik yana.. pinjam kejap ye gambar.. nanti i bagi balik.. hehe]


jap jap... sebelum tu korang kenal tak sapa ullyana nie.. aku rasa yang baru dalam berblog nie mungkin kenal lagi kot.. nie blogger yang aktif kat geng blogger dulu.. yang selalu lepak dekat karpet chat geng blogger tu.. hehe


okeh.. jom rapatkan ukhuwah sesama blogger.. yang jauh kita rapatkan... 




p/s: lama sih tak pi blog dia... nak godam semua entry lama lama nie.. hehe

2 orang gemar komen entry aku:

  1. :) ZA..hehe..thnx watn entry ni....hahah..malu la...lame kot xaktif blog ni...hehe!!!

    sifu..tnjuk ajar lg yer >.<

    hehehe..byk yg da delete post lame...sbb cm xdiperlukan je rase..hehehe

    ReplyDelete
  2. yanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)