HuzairieHusinBlog: Gambar Lady Gaga Bogel..!

Monday, May 2, 2011

Gambar Lady Gaga Bogel..!

kenal lady gaga??? so, tak perlu lagi aku perkenalkan sape lady gaga nie sebenarnya... korang pun tahu yang lady gaga nie memang suka berpakaian pelik time buat konsert.. tapi kali nie pakaian dia lagi pelik.. tak pernah lagi dibuat oleh artis malaysia nie... mahu kena ban kalau buat..


okeh.. gambar gambar nie diambil ketika lagy gaga sedang buat konsert.. memang gila pakaian dia nie.. dah rasa tak pakai baju dah.. huhu



[Gambar : time nielady gaga tengah kushyuk cium dengan dengan seorang pemuda nie.. kalau korang perasan, semu dok tolak tolak nak cium si lady gaga nie...]




[Gambar : seronok giler aku tengok fan dia nie... semua lelaki lak tu.. huhu]







teruk aku tengok artis sekarang nie.. tak kira la.. kuar negara ke.. orang dalam negara.. mana letak jati diri diorang nie sebagai seorang wanita terutamanya..?? fikir fikirkan...

7 orang gemar komen entry aku:

  1. huh, gilalah. memang dye gila. tu je boleh cakap

    ReplyDelete
  2. entah apa apa lah. jatuh maruah perempuan.

    ReplyDelete
  3. benda free.....lalat sukalah.....

    ReplyDelete
  4. LADY GAGA MEMANG TERUK...MAKIN LAME MAKIN TERUK
    .....DARI MANE DYE DPT PAKAIAN TU...MASYAALLAH...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)