HuzairieHusinBlog: oh! aku dah lambat pergi kerja!!

Saturday, May 7, 2011

oh! aku dah lambat pergi kerja!!

Hari ni ari sabtu.. Hari cuti umum.. Jap jap.. Sebelum tu ni update guna samsung galaxy S mak aku punya. Payah jujak ye guna touch screen ni.. Leceh jugak.. Ke aku tak reti guna.. Hehe. Lagi satu, dia tak boleh update guna mood compose. Aku pun tak taw awat.. Sambung balik.. Tadi aku bangun lambat pulak.. Ade la dalam pukol 8 lebih.. Apa lagi.. Kelam kabut aku nak pergi kerja.. Lepas mandi siap semua, kira dah gerak dah ni.. Baru aku teringat hari ni ari sabtu. Adoi... Tragis betol.. Huhu

4 orang gemar komen entry aku:

  1. memang nampak kepayahannya update blog guna Samsung Galaxy S tu sampai eja jugak jadi jujak. hahah! ;)

    New update from merepeksematamata : Rolling In The Deep

    ReplyDelete
  2. haha..kan dah tersalah ejaan
    xcited btol nk keje erk? smpai cuti pun dh xingt.. :P

    ReplyDelete
  3. @Taufik Jusoh : haaha.. nampak sangat. susahla kalau tak reti guna.. rasanya guna lappy lagi laju taip.. hehe

    ReplyDelete
  4. @Aida Omar : maybe la.. nie salah satu pekerja yg bos syg nie.. hehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)