HuzairieHusinBlog: 1400k Uniqe Visitor, 3000 Pageview,,!!

Sunday, May 1, 2011

1400k Uniqe Visitor, 3000 Pageview,,!!

kejap kejap... bagi aku pengsan dulu ................................................................................................................................................................................................................................


ok dah... nie kira 3rd time aku dapat traffik yang kompem lebih dari 1k.. last sekali aku pun tak ingat bile.. hehe.. mostly purata traffik belog nie dalam 500-700 sehari je.. semalam..perrghhh... mencanak naik... kehkeh...


nak tahu berapa..?? layan nie... kehkeh..






yang nie semua jujur aku cakap 90% traffik aku sekarang nie datang dari google... entah la.. aku rasa sekarang nie dah malas sangat nak buat blog nie sebagai blog personal.. mencerita kan kisah hidup.. aku rasa, aku lebih kepada bermain dengan SEO..  kalau nak cerita peribadi dekat blog nie, tak ada la sebanyak entry SEO aku..


lagi 1.. dah dekat 9 bulan aku tak blogwalking gila gila macam dulu... letih weh.. sampai bile kita nak bawak sepanduk "jemput la ke blog i...".... kita kena pandai mencari strategi... blogging strategi.. tapi terpulang dengan blogger lain.. masing masing ada cara tersendiri.. dan ini cara aku... insyallah aku akan kekal kan.... 

assalamualaikum...

3 orang gemar komen entry aku:

  1. pergh...
    banyak tue...


    - macamane ngan hari anda ???
    semoga dipenuhi dengan keceriaan dan kebahagiaan...
    http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hari-yang-kosong.html

    ReplyDelete
  2. wahh! congrats ya!

    jemputlah ke blog saya ye. :P
    hahaha.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)