HuzairieHusinBlog: video (youtube) wardina Safiyyah kantoi/blooper di MHI

Sunday, May 29, 2011

video (youtube) wardina Safiyyah kantoi/blooper di MHI

korang ada tengok tak MHI pagi jumaat tu?? kalau ada yang tengok pasti rasanya korang tahu apa yang berlaku kan?? hehe..


video nie menunjukkan wardina terlebih awal menutup rancangan MHI.. memang spotan.. mujur ally iskandar dapat control balik keadaan.. 

tapi wardina tetap cool.. 

video


comel gila la wardina tersipu sipu malu.. adoi.. memang pecah perut tengok gelagat wardina nie.. pape pun wardina one of best pengacara yang ada.. :D

8 orang gemar komen entry aku:

  1. tak perasan plak. rase tengok MHI tu..hehe

    ReplyDelete
  2. memang kiut sangat...akak pun minat kat wardina..

    ReplyDelete
  3. gelak je tengok vid nih. kelakar. comel je wardina :)

    ReplyDelete
  4. HAHA lawak gila. pandai Ally cover.

    ReplyDelete
  5. wardina sgt cantik ..ya ke?..mama tak perasan pun kesilapan hari jumaat tu..sesekali tersilap juga kan..walaupun dah lama jadi pengacara..

    ReplyDelete
  6. haha. comel betul wardina time tu.

    ReplyDelete
  7. da tgk b4 ni.comel gile wardina :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)