HuzairieHusinBlog: alhamdulillah.. invitation to bloggers carnival with city golf 2011

Friday, June 24, 2011

alhamdulillah.. invitation to bloggers carnival with city golf 2011

assalamualaikum semua..


entry nie sekadar berkongsi kegembiraan yang sedang di alami oleh zairie sekarang nie...


wah..!! sangat teruja bila nuffnang jemput ajak main golf bersama team nuffnang dan 49 bloggers yang lain... fuh..! seriusly zairie sendiri tak pernah terfikir langsung akan dapat bermain golf.. apatah lagi nak pegang kayu golf tu.. al-maklum la.. golf nie kan game orang orang yang pakai kereta sport, BMW X6.. senang cer, orang kayo lah.. huhu..


email dari nuffnang yang baru baca tadi.. =)




alhamdulillah.. oh..! lupa.. thanks ya kepada mereka yang sudi doakan zairie dekat entry ini...


insyaallah, zairie akan ceritakan pengalaman zairie kat sana nanti.. 








1 orang gemar komen entry aku:

  1. aha gud luck !!..tak semestinya org kayo je yg main golf tu..sekarang ni dah ramai org biasa2 yg main !!..he2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)