HuzairieHusinBlog: Blog | Gambar Panas Adinda Evans (Daten Milano) Awek Daniel Erish!

Monday, June 6, 2011

Blog | Gambar Panas Adinda Evans (Daten Milano) Awek Daniel Erish!

perrgghhh..!!! gua cakap sama lu banyak panas giler topik nie.. mihahaha..

kenal adinda evans nie?? seriusly aku pun tak kenal dia sebelum nie.. sehinggalah aku jelajah 1000 page kat fesbuk tu.. terjumpa page pasal daten milano nie a.k.a adinda evans nie...


aku pun malas lah nak story panjang panjang pasal daten milano nie.. tapi apa yang penting, dia telah membuat satu statement panas beb..!! memang guwa saloute sama lu la daten milano..! miahahaha...


sepotong ayat dari blog dia..



KESAH APE AKU BUKAN VIRGIN

"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! thankyou :)"








giler stylo balak dia nie (sekarang aku tak taw la ni balak dia ke tak... better tanya dia sendiri.. miahahaha)






yang penting "daniel erish, takde sape boleh ambek you dari i.. you i punya...!!


pergghh..! ayat...! kalau malaikat maut ambek nyawa balak kau macam mana?? kau dapat halang...?? tak dapat nyer derr..... 



11 orang gemar komen entry aku:

  1. har3.. salute... kui3.. muahahahahaha..

    ReplyDelete
  2. minah ni ke yg kecoh psl dia ckp dia xada dara tu eh... hohohohoh..bdk2 zaman skrg...mamat tu mcm justin bibir loh

    ReplyDelete
  3. "daniel erish, takde sape boleh ambek you dari i.. you i punya...!!" -minah gedik

    Sooo, kalau polis nak ambik tahan pon tak leh?

    ReplyDelete
  4. band, danial tu ada buat confession dkt blog dia. dia bukan bf milano ni -.- http://bigdbigeisdanieldoterish.blogspot.com/2011/06/nadia-elliza-daten-milano-adinda-evans.html

    ReplyDelete
  5. mesti budak kl.. mcm2 pengaruhlah pompuan nyh.. ckp ikut sedap mulut je.. mmg lah balak dye hensem.. but, evrything's can happen.. haish==' aku doakan pompuan nyh, cepatt bertaubat.. balek ke jalan yang benar.. :)

    ReplyDelete
  6. Die da delete larr blog die....ape pown x derw...

    ReplyDelete
  7. maruah diri seorang perempuan itu lg b'harga daripada emas . .

    ReplyDelete
  8. Ala dah boleh bolos bwh tu...mesti gajah boleh masukkk hehehe

    ReplyDelete
  9. Ala dah boleh bolos bwh tu...mesti gajah boleh masukkk hehehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)