HuzairieHusinBlog: blogger sports carnival @ nuffnang.

Tuesday, June 21, 2011

blogger sports carnival @ nuffnang.

assalamualaikum semua..


ada bukak website nuffnang hari nie?? zairie baru bukak dan tertarik satu event yang akan dianjurkan oleh nuffnang.. nak tahu even apa?? teruskan membaca entry ini ya..


team nuffnang akan mengadakan bloggers sport canival. dan sukan utama yang akan diadakan adalah sukan golf.. wow..! tak pernah seumur hidup zairie main golf.. apatah lagi pegang kayu golf.. ada la sekali dua.. hehe..




nak dapat pass percuma dari nuffnang?? so easy guys.. just drop your best comment for this entry..


komen yang menarik akan dapat 2 pass percuma.. menarikan??


acara ini akan diadakan pada 2 july 2011 pukul 4.00pm.. memang waktu yang sangat sesuai untuk riadah..





zairie dah drop komen zairie dekat entry nuffnang tu.. doakan zairie dapat yer.. nanti zairie leh update pasal event itu nanti.. insyaallah..












3 orang gemar komen entry aku:

  1. mcamana ni xtau men golf, hahaha

    ReplyDelete
  2. salam pagi zairie..mama diokan semuga zairie berjaya ek !!.best sport sebegini...dpt mengeratkan persahabatan dikalangan blogger !!...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)