HuzairieHusinBlog: Gambar Tangan Shahir AF8 Retak, Jatuh Bilik Air

Tuesday, June 7, 2011

Gambar Tangan Shahir AF8 Retak, Jatuh Bilik Air

alamak... awal awal lagi dah dapat berita tak best nie.. 

bukak mstar tadi.. terkejut jugak bila baca satu artikel yang tangan shahir sebelah kiri retak akibat terjatuh dari bilik air.. 








caya lah shahir.. sakit sakit boleh buat peace lagi.. luar biasa nie.. haha..  apa yang saya baca, kejadian ini berlaku time shahir mahu pergi ke bilik air di kampungnya. di perak. 


""Dia sedang bercuti di kampung halamannya. Ketika di bilik air, dia tergelincir lalu jatuh menyebabkan tulang tangannya retak. Selepas itu dia telah dibawa ke pusat perubatan berdekatan untuk mendapatkan rawatan."



p/s: tak pe shahir.. sikit je tu.. semoga cepat sembuh yer.. ^ ^

2 orang gemar komen entry aku:

  1. huhu..kesian..smoga dia cpt sembuh....

    ReplyDelete
  2. semuga shahir cepat pulih..mujur cedera sikit je kan..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)