HuzairieHusinBlog: Green Lantern 2011 (sinopsis, trailer, download)

Saturday, June 18, 2011

Green Lantern 2011 (sinopsis, trailer, download)

assalamualaikum semua..


rasanya sekarang nie tengah hot dengan filem kl gangster.. saya sendiri pun tak sempat nak terjah pawagan nak usya cerita nie.. asyik penuh jer.. ke nak kena tunggu kat astro first or youtube..? hehe.. 



sinopsis green latern :

Green Lantern adalah filem superhero memaparkan kisah seorang lelaki biasa bertukar menjadi hero dengan kuasa luar biasa. Kuasa Green Lantern dari cincin hijau yang dipakai di tangan kanannya. 

Lelaki ini adalah Hal Jordan, juruterbang Tentera Udara Amerika bertugas sebagai test pilot.

Sebelum berubah menjadi seorang Green Lantern, Hal Jordan adalah seorang juruterbang yang angkuh, suka cakap besar dan mempunyai ego yang tinggi.  Perkataan Lantern membawa makna pelita dan Green Lantern bermaksud pelita hijau.


Trailer Green Latern








hmm.. nampak macam menarik jer cerita nie.. untuk pengetahuan korang, green latern nie sudah pun keluar di pawagam.. 17 jun 2011.. semalam.. so, cepat cepat la booking.. kang full lak.. hehe..













3 orang gemar komen entry aku:

  1. first time komen kt sini :)



    MARVEL komik punya cerita mmg sangat best = 5 bintang ! heheheh ~ :)




    entry terbaru --> http://afrospexs.blogspot.com/2011/06/autumn.html

    ReplyDelete
  2. bukan marvel la...DC comics..hehe

    apa2 pun, cerita ni memang best^^

    ReplyDelete
  3. he2x..zairie mama pula dah lama tak kepanggung...hb kata tunggu dvd keluar atau tgk you tube !!..alasanlah tu !!..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)