HuzairieHusinBlog: Juara konsert maharaja lawak (akhir 2011) | jozan juara?

Friday, June 24, 2011

Juara konsert maharaja lawak (akhir 2011) | jozan juara?

assalamualaikum..

rasanya memang semua dah sedia maklum yang hari nie jumaat merupakan hari penentu siapa yang bakal bergelar juara maharaja lawak buat kali pertama..


tapi apa yang zairie rasa, berkemungkinan besar jozan la yang akan menang.. sebab kalau tengok 2-3 minggu nak konsert akhir akhir nie, jozan memang bagi kaw kaw punye.. tak ada bagi can.. itu salah satu faktornya la..


tapi susah nak cakap.. sebab semua peserta akhir nie semua yang terbaik di kalangan terbaik.. pape pun kita tunggu je la ea..=)




pss : erm... agak agak apasal kumpulan cham tak dapat masuk maharaja lawak ea?? diorang pun best what compare dengan kumpulan wai tu... opss.. sorry fan wai.. hehe










2 orang gemar komen entry aku:

  1. jozan menang ke?...lawak dia memang ok pun !!..mama suka ngan lawak si nabil jugak !!he2x..nabil tak blh menang ke?..

    ReplyDelete
  2. itulah..nape la kumpulan cham tak masuk maharaja lawak.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)