HuzairieHusinBlog: kelebihan ipad 2 | apa yang bestnya?

Sunday, June 19, 2011

kelebihan ipad 2 | apa yang bestnya?

assalamualaikum.. 

sekarang nie kalau kita tengok ramai sangat dah yang memperkatakan mengenai 
ipad 2.. gadget panas masa kini.. 

tapi bila zairie sendiri nak beli ipad 2, zairie fikir balik.. apa yang bestnyer mengenai ipad 2.. kebanyakkan more to games and online je..


hari tu ada jugak zairie pergi apple store di mines.. melihat ipad 2 dengan lebih dekat... ada jugak hampir 30 minit zairie menghabiskan masa mentelaah ipad 2..

setelah puas, apa yang zairie dapat rumuskan, ia sekadar gadget sahaja.. tidak penting.. kalau beli ipad 2 just nak main game, better beli psp.. lagi puas.. online? lappy dah ada.. mengapa perlu ipad... 

entah la.. lain orang lain pandangannya...

now, i wanna hear your opinion about ipad 2.. its important to your life?? if important, i wanna know why... sharing is caring right?

share it in my comment box.. thanks guys..!









5 orang gemar komen entry aku:

  1. online dengan game? untuk menulis pun boleh kan? call?

    ReplyDelete
  2. dok cari gak apa kelebihan ipad2 ni? rasanya dari pembuatnya appel tu yg buat dia istimewa kot.

    ReplyDelete
  3. saya pun dalam proses nak membeli ipad2. Salah satu kelebihan I pad ialah dia ringan, laju dan mudah. Banyak aplikasi yang ada selain daripada game. Ada compass, google map, dan macam2 lagi. Tafsir quran pun ada...

    Azrul

    ReplyDelete
  4. ipad2 da bole wat call da. pakai YES id. pastu dld apps yes kat apps store. kalau nk men game mmg jgn beli ipad sbb ianya adlah tablet bkn game console tp apps games ade byk dlm store.

    ReplyDelete
  5. nk wat call pn bole. facetime. atau pakai YES id. yup. ipad mudah dibawa kemane2 kalu nk banding ngan lappy. kalu nk beli utk men games mmg jgn beli sbb ipad2 adalah tablet bkn game console. tapi games app byk dlm apps store. ape2 pn beli ikot penggunaan bkn ikot trend.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)