HuzairieHusinBlog: keputusan perlawanan kelayakkan piala dunia 2014 Malaysia Lawan Taiwan 29 JUN 2011 | Analisa separauh masa pertama

Wednesday, June 29, 2011

keputusan perlawanan kelayakkan piala dunia 2014 Malaysia Lawan Taiwan 29 JUN 2011 | Analisa separauh masa pertama

assalamualaikum..


rasanya dah ramai tahu mengenai game malam nie.. perlawanan malaysia melawan taiwan.. hari tu skuad olimpik negara berjaya menewaskan lubnan dalam perlawanan pra olimpik.. -rujuk entry ini-

dan malam nie, skuad senior bola sepak malaysia menetang taiwan.. ranking ke 160 dunia dan kita, malaysia ranking ke 143 dunia.. bagi zairie sendiri, agak jauh jugak bezanya..



yang ni just ulasan zairie separuh masa pertama berdasarkan apa yang zairie lihat dan faham..

1st half tadi, masa baru start game, nampak taiwan lebih banyak menyerang dari kita.. tak ingat punya serang.. kalau tengok kawalan bola kita memang tak kemas.. boleh kira berapa saat je pegang bola.. pastu kena rampas.. saafi sali pun nampak macam tak perform sangat.. kurang bisa la saafi.. maybe dia penat kot.. huhu...

lepas datuk k.rajagopal tukar permain, terus kita dapat gol.. pergh..! memang cantik.. shafiq rahim, kapten malaysia yang score.. 


lepas tu baru nampak malaysia bermain dengan bagus sekali.. banyak menyerang dari tadi..


so, tak tahu la macam mana corak permainan 2nd half nie.. harap harap maintain or terus tambah gol..


untuk separuh masa pertama nie..


MALAYSIA 1 - 0 TAIWAN








0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)