HuzairieHusinBlog: kisah hati -alyah ost drama staza cinta tv3 (video karaoke, download, lirik)

Monday, June 20, 2011

kisah hati -alyah ost drama staza cinta tv3 (video karaoke, download, lirik)

assalamualaikum..

pagi tadi ada seorang member office dari pagi sampai balik non stop mainkan lagu kisah hati alyah.. mula mula biasa jer.. then bila dah terlalu lama dengar, baru teringat yang lagu kisah hati merupakan sound track drama stanza cinta yang bakal meletop di tv 3 nie..



bagi zairie sendiri, lirik dia memang betul betul menusuk kalbu.. sangat mendalam bagi mereka yang berhati jiwang macam zairie nie.. eceh!


video karaoke alyah - kisah hati.. (boleh la dari tak ada.. hehe)







Lirik kisah hati - alyah


Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir


cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Ulang Chorus

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Ulang Chorus

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



bestkan lagu nie??? ada yang tersentuh tak dengan lirik dia?? =)







2 orang gemar komen entry aku:

  1. dua 3 kali dgr, layan gk lagu nih..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. bestnya lagu Alyah ni kan zairie..oh jiwang rupanya..aha mama dah tau la !! he 2x..oh ya lupa pulak mama..penulis novel biasanya memang jiwang sikit..Thanks video Alyah ni..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)