HuzairieHusinBlog: Semakan Online Permohonan Kemasukkan Ke USM 2011 | Program Ijazah Sarjana Muda [Penuh Masa] Sidang Akademik 2011/2012

Friday, June 10, 2011

Semakan Online Permohonan Kemasukkan Ke USM 2011 | Program Ijazah Sarjana Muda [Penuh Masa] Sidang Akademik 2011/2012

Assalamualaikum..

semakan permohana ke usm bagi program ijazah sarjana muda sidang akademik sudah boleh di semak mulai sekarang.. 

bagi yang telah register untuk masuk usm, korang boleh semak dengan pergi kat login tu, and masukkan no rujukan dan passord.. mudah kan..?




lepas korang masukkan no rujukan and password korang tu, terus di bagi jawapan sama ada korang layak ke tak belajar kat USM tu.. kalau tak layak ayat dia macam biasa la..

"harap maaf.. bla bla bla bla....."






semoga berjaya.. =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)