HuzairieHusinBlog: senarai blog malaysia yang kena hack!

Sunday, June 19, 2011

senarai blog malaysia yang kena hack!

assalamualaikum semua..


terkejut jugak zairie bila dapat tahu sekarang nie banyak hacker nak hack blog blogger malaysia nie.. adess... kenapa boleh jadi macam nie...??? apa salah kami abang abang hacker sekalian alam?? ceciter sikit?? kami tulis benda benda merepek jer pun.. tak itu pun nak hacker.. huhu





macam zairie sendiri pun susah nak cakap.. kalau ditakdirkan blog nie kena hack mahu meraung 3 malam tanpa bintang nie.. dah la campain BE ngah running sekarang nie.. so, kena pakai kaspersky no worries la macam nie.. tak perlu risau kalau kena hacked nie.. kehkeh..


so, nie zairie dapat tahu antara senarai blog blogger yang bakal hack.. betul ke tak tu, zairie tak pasti.. yang penting, persediaan...  dah buat backup blom?? hehe..







*maaf la.. terlalu panjang kalau nak senarai kat sini.. try korang tekan f3 dan taip nama url blog korang.. kalau not found, alhamdulillah... kalau ada... hmmm....




pss : mama nor lara, blog mama tersenarai tak?? hehe










7 orang gemar komen entry aku:

  1. isk..zairie ni blog poyo je..n baru bercambah je..he2x..tenguk bila tarikh entry ni dibuat...yg BE ribu riban yg dicarinya..rugi kalau entry mama ni dihacknya..he2x..takde maknanya...

    ReplyDelete
  2. HUHUHU..SEDEYNYA..BLOG IMA ANTARA YANG TERSENARAI LA..
    APA NAK BUAT NIE? ADA SOLUTION KE

    ReplyDelete
  3. @QueenImah : eh?? yeke imah?? hmm.. camnie la.. sediakan payung sebelum hujan dulu.. buat backup blog.. papehal senang..

    ReplyDelete
  4. zairie..thanks ya ..ha2x..mama dah kata blog mama `blog poyo` je..tak tersenarai kan ?..penat mama check tau!!..nak jugak check !!

    ReplyDelete
  5. really?
    nasib blog cik fa xda

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)