HuzairieHusinBlog: Slot Kenali Blogger Bersama Cxopportunities

Monday, June 27, 2011

Slot Kenali Blogger Bersama Cxopportunities

Assalamualaikum..

kesibukkan yang melanda diris membuatkan diri ini tidak dapat bertahan lama di depan lappy kesayangan.. alhamdulillah.. masih ada lagi yang sudi join slot zairie nie.. terima kasih banyak banyak..


okeh..! zairie nak berkenalan dengan seorang blogger baru nie.. kira blogger yang baru lahir la.. blog dia baru 1 bulan.. kira awal june dilahirkan..

lets kita wish welcome kepada...


biasa la... zairie masa baru buat blog dulu pun masih tercari cari identiti blog zairie.. nak design macam mana.. blog untuk apa.. dan zairie faham pengalaman pertama blogger cxopportunities.. dan apa yang zairie dapat share sedikit ilmu blog pada dia, insyaallah zairie boleh kongsikan..

bagi zairie, jika kita baru buat blog.... pertama sekali................................ cantikkan blog kita.. 1st impression orang (readers) terhadap blog kita.. macam kita tengok awek (bagi yang lelaki la ea..) mesti kita tengok rupa dia dulu.. cantik ke tak.. pastu baru tengok dalaman dia.. hati budi dia... ha...? dapat tak nie?? penat aku membebel nie..?1st untuk anda blogger cxopportunities, 

1. header - cuba try buat header.. tak pun kita boleh suruh orang lain buatkan.. rasanya ada blogger  buat design header.. 


2. template - pendapat zairie sendiri, template awak kurang mesra.. kalau boleh cari yang ada menu tab bar.. boleh letak label dekat tab bar tu..


3. baru promosi blog..ok?? kalau ada apa apa, just bagi tahu je k.. apa yang zairie dapat bantu, zairie bantu.. 


1 orang gemar komen entry aku:

  1. tqvm Mr.Zairiedinzly!! really appreaciate it! =)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)