HuzairieHusinBlog: Black Mentor - Dewi Aleeya/Aliya (Lirik Lagu, Video Karaoke)

Friday, July 29, 2011

Black Mentor - Dewi Aleeya/Aliya (Lirik Lagu, Video Karaoke)


lagu nie requested from kekasih hati aku.. dah dekat sebulan kot dia mintak suruh download lagu dewi aleeya dari black mentor nie.. baru sekarang aku tunaikan hajat di hatinya.. kehkeh..










dulu aku ingat Mrs zairie tu mintak lagu leia.. al-maklum la belum tahu lagi pasal kewujudan lagu nie.. dah download, dia cakap bukan... ceh! bazir 8MB p1 aku... kekasih punya pasal, tarak hal lah.. 800 MB pun aku sanggup...





actually 1st aku dengar lagu nie, dah tertarik dah.. suka dengan melodi dia.. lirik dia.. perfect.. memang sesuai untuk mrs zairie yang terpaksa ditinggalkan sebab urusan kerja selama 3 tahun di johor.. :D





hayati bait baik lirik lagu dewi aleeya dari black mentor.













Apabila jendela terbuka
Terbongkar segala rahsia
Betapa indah semua
Kewujudan yang tercipta
Senyummu Dewi Aleeya
Indah nan mempersona
Sanggup ku telan selaut bara

Ku tak menghiraukan
Apa tohmahan terhadap dirinya
Ku yakin percaya
Kerana ku tahu kau dewi hatiku
Korus
Kau Dewi Aleeya
Tiada duanya
Hanya kau yang satu
Kau Dewi Aleeya
Dambakan selalu
Penyeri di istanaku


amacam... best kan...??


lagi 1 orang selalu cakap yang muka aku nie macam black mentor.. ha...? tang mana tu sama...?? meh tengok sikit..


BLACK MENTOR.













Zairie Husin (Klon Black Mentor.. orang cakap la...)










haaaa..... sama tak sama tak??? cer bagi taw sikit tang mana tu sama... kehkehkeh...




p/s: buat masa nie tak ade lagi a orang terus terjah mintak autograf.. ye la.. black kan.. hehe..










2 orang gemar komen entry aku:

  1. ha2x..ni persediaan utk ramadhan yg no gossip ,gossipping ya !!..hampir sama, tang rambut kot, kena ikut rambut black..bagus..bagus sgt sayang kat mrs tu..mesti mrs tu bertambah sayang kat zairie..

    ReplyDelete
  2. errrr...sape black tu??

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)