HuzairieHusinBlog: Dari PR2 Ke PR0 & Good Bye Blogspot..!

Sunday, July 17, 2011

Dari PR2 Ke PR0 & Good Bye Blogspot..!

Assalamualaikum..


sengaja tak nak update sebab kemalasan menguasai diri.. itulah penyakit paling berbahaya yang akan diserang yang bergelar blogger.. 


tepat jam 04.00 pm dengan rasmi nya blog saya telah mengucapkan selamat tinggal kepada blogspot yang telah memberi banyak ilmu dalam berblog nie.. dan sekarang, dengan rasmi nya bahawa zairiehusin.com akan menguasai blog ini.. haha..



dan ini lah akibat nya bila sudah berdot com.. sudah pastinya segala gala kita kena bermula dari bawah.. baik di page rank google mahupun alexa.. semuanya dah ke laut.. but it is just temporary.. dun worry about that. 


dan sekarang.. hye PR0..!!! ^^ 


*Nak tengok zairiehusin.com boleh capai sampai page rank berapa.. its very important tu me.









3 orang gemar komen entry aku:

  1. gud luck bro!!hope dpt kejar balik apa yang tercicir..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. dah up lagi !!.. gud luck !!

    ReplyDelete
  3. wah, dah berdomain, tahniah bro, haha, mari kita langkah bersama2 ke hadapan :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)