HuzairieHusinBlog: Dashboard Blogger.Com 2011 Berwajah Baru | Memeningkan!

Friday, July 8, 2011

Dashboard Blogger.Com 2011 Berwajah Baru | Memeningkan!

8assalamualaikum..

zairie rasa nie entry zairie yang pendek.. sebab 2 hari tak bukak blog kerna outstation.. hari ni bila bukak... eh?? sudah baru...??? ades... mana button new post nie???




seriusly bagi zairie sendiri kurang senang la dengan transformasi yang berlaku di dashboard nie.. pening.. tapi, lain orang lain pendapatnya nya kan...


*macam baru buat blog la..kena banyak explore.. hehe.. psss : rindu la kat dashboard lama.. :D











7 orang gemar komen entry aku:

  1. haih,, apesal dashboard sy tak berubah pun?
    err tp betul la, tgk gmbar pun dah tau, dashboard baru tu menyusahkan... dan buruk :)
    yg lama is the BEST. haha.

    ReplyDelete
  2. xda pown kat ila punye dashboard, bese jew..

    ReplyDelete
  3. cam wordpress pon ade..
    agaknye blogger yg terpilih je kot dpt perubahan ni..

    ReplyDelete
  4. saye nye x berubah pun???
    sama aje..
    hehe

    ReplyDelete
  5. aku pun hari ni bru nak berubah.memang x best kot

    kalo nak baca entri blog yg kita follow,kena klik right klik pastu open new tab bru boleh open..kalo tak dia buka 1 tab je..tak boleh buka bnyk2 sekaligus mcm dlu

    ReplyDelete
  6. zairie..blog mama spt biasa je !!...agaknya blogger yg famous mcm zairie ni dia org pilih utk dibuat pembaharuan..

    ReplyDelete
  7. a'a. blog salwa pun tak berubah jgk. mcm biasa je.
    :)
    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)