HuzairieHusinBlog: Fan Page F.A.M Dicemari Kata Kata Kesat Indonesia

Thursday, July 28, 2011

Fan Page F.A.M Dicemari Kata Kata Kesat Indonesia

assalamualaikum..

sebenarnya aku malas jugak nak mempebesarkan hal nie.. tapi rasa dah macam hilang rasa hormat kita, kenapa kita perlu mendiamkan diri...

hari nie kalau ada sesiapa bukak fan page persatuan bola sepak malaysia (FAM). banyak sangat status dari negara jiran kita, indonesia dengan kata kata kesat?? apa yang kita dah buat pada mereka semua yer??? 

status 1 :



"indonesia road to world cup 2014 brasil, selamat tinggal malingsianjing."



status 2 :


"haha.... we are indonesia.. now score 2-0.. haha.. malaysia fuck u..!"


status 3 :


"malingsia is loser.. gak pernah menang.."




sekali baca memang nak mencarut dekat mamat nie.. bikin naik api amarah je... kalau ikut kan hati, malas aku nak censored nama dia tu.. baru dia tahu apa itu erti penyesalan...


orang berbudi kita berbahasa la sikit bro... kitaorang kat sini dah kasi baik punya astro indo pek saluran 141, lagi mau bikin kecoh ke... 







2 orang gemar komen entry aku:

  1. tu lah psl dia org suka permainkan perasaan kita...sbb kita terlebih sgt melayan & menyokong mereka...contoh - (141) astro..kita yg tak sedar diri !!..konon2nya berbudi bahasa..ha2x..padan muka kita !!..aha tapi kan zairie tak semua org2 mereka perangai mcm tu..hu2x..sbb mama pernah dpt 4 award dr org2 disana !!..n blog mama juga jadi bloglist nya...he2x..

    ReplyDelete
  2. Malaysia tetap menang dihati. Go Malaysia go!

    FAKTA - PENJARA PALING MEWAH DIDUNIA:
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/p/blog.html

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)