HuzairieHusinBlog: Gambar ,Nama Anak Dr Sheikh Muszaphar | Sophea Isabella

Sunday, July 24, 2011

Gambar ,Nama Anak Dr Sheikh Muszaphar | Sophea Isabella

assalamualaikum..

entry sebelum nie saya ada share kan dengan anda semua mengenai perkhabaran gembira sempena kelahiran putri sulung Dr Sheikh Muszaphar.. [rujuk entry nie]

so, hari nie nie bila saya bukak fan page Dr Sheikh Muszaphar, dah ada update baru.. beliau telah mengupload gambar terbaru anaknya.. so cute... geram nak cubit pipi anak dia nie.. hehe..



pipi dia tembam.. mata dia pandang kat mana tu... kamera kat sini la.. hikhik.. oppss.. lupa lak.. nama anak beliau sophea isabella binti sheikh muszaphar.




alamak.. cumelnyer... suka tengak sophea senyum.. cumel..!


taniah sekali lagi buat dr sheikh muszaphar.. ehem2.. anak kedua pulak bila yer?? hehehe...







3 orang gemar komen entry aku:

  1. wah comilnya anak dato dr sheikh muszaphar..sama mcm ibu ayahnya yg handsome n cantik !!..he2x..mama tak sabar nak tunggu anak zairie pulak nanti !! ha2x..mesti cantik/handsome...

    ReplyDelete
  2. anak kedua yeah? lek luu. haha.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)