HuzairieHusinBlog: Harga, Cara Membeli Tiket Bola Sepak Malaysia Vs Singapura Online 2

Tuesday, July 26, 2011

Harga, Cara Membeli Tiket Bola Sepak Malaysia Vs Singapura Online 2

assalamualaikum..

khamis nie, 28 julai 2011 kita akan bermian balik dengan singapura di bukit jalil.. walaupun ari tu kita tewas disebabkan defend yang agak longgar, hope game kali nie kita akan bermain dengan lebih baik lagi.. singapura je kot.. tak kan tak boleh makan...



tiket game di bukit jalil sudah oleh dibeli.. secara online, atau pergi terjah sendiri kat tempat jualan.


Harga Tiket :

RM 50 (Pentas utama)

RM 30 (Terbuka)

RM5.00 (Kanak kanak bawak 12 tahun)


Tiket perlawanan malaysia singapura akan dijual dibeberapa lokasi.. 

26 julai hingga 27 julai dari 9 pagi hingga 7 malam.

  • stadium mppj petaling jaya, di sebelah pintu utama.
  • stadium shah alam, di pintu A.
  • stadium bukin jalil, di pintu kuning.

28 julai dari jam 9 pagi hingga waktu rehat.

  • stadium bukit jalil, pintu kuning.

PENTING.!

Tiket yang dibeli secara online boleh buat penebusan tiket di pintu merah bagi penyokong malaysia sahaja. bayaran dibuat secara online sahaja.. 




so, apa lagi.. kita gegar BUKIT JALIL...!















1 orang gemar komen entry aku:

  1. buat mereka yang gemar kestadium inilah masanya..menyaksikan perlawanan live begini !!...he2x..nasib baik hb mama biasa2 je dgn bola..kalau tak mesti dia dah berkejar beli tiket...semuga pasukan malaysia bolih memenangi perlawanan ini !!.

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)