HuzairieHusinBlog: Housing Angry Birds, Serius Mengancam!

Sunday, July 31, 2011

Housing Angry Birds, Serius Mengancam!

demam angry bird... demam angry bird... siapa yang pernah main game nie rasa nya mesti dia tahu apa tu angry bird.. burung marah... tapi aku rasa cumel lak kalau burung nie marah.. heheh

demam tak demam jugak la.. pi uptown semalam jumpa housing angry bird nie.. macam smart pulak..




amacam.. smart kan...?? tak teringin nak jeles ker?? Mrs zairie dah jeles dah sebab untuk dia punya model tak hado.. hehehe... 


try la cari kat uptown.. aku beli semalam RM15.. no diskaun.. puas aku ayat tauke kedai tu mintak kurang.. ceh..!







2 orang gemar komen entry aku:

  1. uptown cheras ke?...mama tak pernah pergi uptown lagi..he2x..adik pernah ajak gi uptown s/alam..mama tak nak !!...best ke tempat2 ni?..

    ReplyDelete
  2. @MaMa AiNi : best jugak la.. murah kat sana.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)