HuzairieHusinBlog: Juvana Episod Akhir Episod 13 Video Youtube (Download)

Monday, July 18, 2011

Juvana Episod Akhir Episod 13 Video Youtube (Download)

assalamualaikum..


baru lepas layan cerita favourite tadi.. drama juvana.! buat yang masih dibuai mimpi lagi, wake up guys..! drama juvana dah habis dah..! lepas nie nak layan cerita juvana kena layan kat youtube je la.. lepas rindu.. kehkeh..


13 episod.. bagi zairie sememangnya tak cukup.. walaupun drama nie nampak ganas semacam,, tapi bila kita kaji sedalam dalamnya, terdapat berjuta juta mesej yang ingin disampaikan dalam cerita nie.. 

okeh.. 1st apa yang zairie dapat.

1. berani - kalau kita berada di pihak yang benar, kenapa perlu takutkan.. tegakkan kebenaran tu..

2. qadar & qadar - ketentuan allah.. apa yang terjadi pada kita ada hikmahnya.. terima dengan hati yang tabah dan terbuka.

3. setia kawan - dapat tengok semangat setia kawan yang tinggi bila episod lasttttt sekali.. time diorang nie kenakan pak guard.. sian lak tengok pak guard tu kena tibai ngan budak budak nie dalam lokap.. kehkeh..




part nie best.. botak vs daim.. taip main scikologi sih... botak macam 50-50.. hehe..



lepas nie harap ada juvana the movie.. kompem pecah panggung.. kehkeh..








2 orang gemar komen entry aku:

  1. salam...mama kurang tgk drama ni..kerana kurang suka aksi yg nampak ganas sikit, tapi hb yg follow ceta ni...mlm tadi pun dia yg dok duduk dpn TV..n mama join sikit je..nampak mcm ok jugak episod last ni...he2x..nanti mama tgk video ni ek..

    ReplyDelete
  2. memang TERBAIK la episod last malam tadi.

    tak sangka daim jd cikgu..kikikiki

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)