HuzairieHusinBlog: Juvana The Movie (Trailer Youtube, Sinopsis, Download)

Tuesday, July 19, 2011

Juvana The Movie (Trailer Youtube, Sinopsis, Download)

assalamualaikum..

entry sebelum nie zairie ada cerita pasal drama juvana.. kalau ada yang perasan last ayat zairie zairie ada tulis..

"lepas nie harap ada juvana the movie.. kompem pecah panggung.. kehkeh.."


tup tup bila bukak fan page si botak tu dia ada link kan trailer juvana the movie.. ceh! ketinggalan aku nie.. diorang dah siap berlakon dah... 




TRAILER JUVANA THE MOVIE :







SINOPSIS 

Sinopsis nie adalah dari pemerhatian zairie sendiri ye berdasarkan trailer yang zairie tengok.

juvana the movie mengisahkan dunia remaja yang melakukan kesalahan yang boleh disabitkan hukuman penjara. seperti drama juvana setiap isnin, rasanya tak tema dan jalan cerita juvana nie tak lari jauh sangat.. kisah cikgu zakiah yang diterima masuk dalam sekolah wira bakti dengan misi dan visi nak mengubah anak anak muridnya menjadi seorang yang berguna..

dalam juvana the movie, masih lagi mengekalkan aksi buli, belasah membelasah, dan sewaktu dengannya..

nak tahu apa kesudahan cerita nie?? adakah daim akan dibebaskan kerana tidak bersalah.. sama samalah tunggu di pawagan nanti..

bila?? entah la.. hehe...


















2 orang gemar komen entry aku:

  1. mesti meletup macam drama jugak nanti xP

    ReplyDelete
  2. baru mama tahu zairie ni peminat setia si daim ya?..ha2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)