HuzairieHusinBlog: Kemeriahan Di Nuffnang Bloggers Sport Carnival 2011 @ City Golf Bangsar

Sunday, July 3, 2011

Kemeriahan Di Nuffnang Bloggers Sport Carnival 2011 @ City Golf Bangsar

assalamualaikum..


alhamdulillah... semalam first time in my life bermain golf. seriusly memang sangat meriah.. first time jumpa dengan geng geng bloggers yang ramai.. biasanya kalau jumpa sorang dua je.. kali nie 49 bloggers zairie jumpa.. hehe



city golf @ bangsar.. tempat kami terjah semalam.. hehe..




masa mula dapat invitation  nie, ingat main golf dekat padang tu.. dah pikir dah mahu berpeluh sakan nie.. hehe.. tapi main golf dekat dalam bangsar shopping complex.. kira sesuai la bagi mereka yang baru nak berjinak bermain golf macam zairie nie.. hehe..

okeh, nie pic yang sempat zairie snap semalam.. jom layan.. ^ ^






bro eyriqazz  macam mana 1st time main golf?? ok..? ada gaya tu.. hehe






brother nie terer gila main golf.. pukul tak hinggat... 



blogger ayu arjuna dengan gaya yang tersendiri,,



ah ha.. turn aku lak.. agak agak korang kena ke tak bola tu aku pukul.. haha



seriusly really fun dekat sana.. dapat jumpa bloggers.. dapat bermain golf... thanks a lots nuffnang... lepas nie boleh buat aktiviti boling pulak.. hehehe








5 orang gemar komen entry aku:

  1. memang ada gaya bro.. salam kenal sorry tak tegur2 semalam.. next time boleh tegur2.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @Myvitrd : salam kenal.. segan sgt smlm... tu yg jarang tegur yang lain.. hehe

    ReplyDelete
  3. wah bestkan dpt jumpa rkn2 blogger..mama pun ada jumpa rakan2 blogger..diaorg sporting n tak sombong..zaire mama rasa mama kenal blogger yg pakai tudung colour merah,hijau kat atas tu..yg bawa bag kamera hitam tu....lupa nak pesan kat dia kirim slm kat zairie, ha 2x....mama tahu dia pun pergi kesana smlm !!! ...

    ReplyDelete
  4. @MaMa AiNi : Eh yeke?? hehe. lepas nie kalau ada gath boleh la mama aini join jugak .. hehe ^ ^

    ReplyDelete
  5. hik hik tak sempat nak bye2 pun semalam...lenkali kite jumpa lagi ya :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)