HuzairieHusinBlog: Live Terkini Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Singapura 23 Julai 2011

Saturday, July 23, 2011

Live Terkini Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Singapura 23 Julai 2011

Assalamualaikum..


tengah tengok siaran langsung malaysia vs singapura di astro arena sekarang nie.. pada yang masih tak tahu lagi, game nie berlangsung di stadium jalan besar singapura untuk kelayakkan piala dunia 2014 nanti..




dan untuk keputusan separuh masa pertama, kita dah kena dengan singapura 1-4.. fuh...! dah macam full time..

aku kat sebelah nie dengar je la bapak aku dok mengulas...

"hari tu lawan dengan chelsea ok pulak..."

hm.. hope separuh masa kedua kita dapat bermain dengan baik dari separuh masa pertama.. 

sama samalah kita doakan..





<center><iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=156444171061567&amp;width=292&amp;connections=10&amp;stream=false&amp;header=true&amp;height=287" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:292px; height:287px;" allowtransparency="true"></iframe></center>

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)