HuzairieHusinBlog: Malaysia VS Arsenal 13 July 2011 (Full Video Live, Keputusan

Thursday, July 14, 2011

Malaysia VS Arsenal 13 July 2011 (Full Video Live, Keputusan

assalamualaikum..

hari nie kecoh satu malaysia pasal game arsenal malaysia malam semalam. dengan keputusan arsenal berjaya membelasah malaysia dengan 4-0. 


game malaysia arsenal nie zairie tak sempat beli tiket.. lagi pun game time waktu bekerja.. so susah sikit.. malas nak apply cuti atau half day.. tengok kat stadium astro jer la.. astro arena.. malangnya.. tiada siaran perlawanan tu.. usya chanel lain.. tak ada jugak.. liverpool punya gama ada la.. huhu.. last last time kat opis tadi tengok dekat youtube jer..







video gol arsenal vs malaysia semalam.









dah tengok?? corak permainan arsenal memang cantik.. nampak world class.. 


bagi zairie, malaysia perlu banyak mencari pengalaman untuk menjadi pasukan bola sepak yang hebat..apa kata lepas nie lawan kelab eropah yang kurang kuat sikit.. macam aston vila ke, reading ke, hull city ke.. kalau nak test power, try ngan barcalona.. hehe..












1 orang gemar komen entry aku:

  1. walaupun kalah dgn 4-0.. hu2x..sekurang2nya pasukan Malaysia blh dpt pengalaman n belajar dari arsenal bagaimana utk bermain dgn cemerlang..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)