HuzairieHusinBlog: semakan permohonan kemasukkan UPU 2011 (peringkat ijazah)

Thursday, July 14, 2011

semakan permohonan kemasukkan UPU 2011 (peringkat ijazah)

assalamualaikum.

15 julai bakal terjawab segala persoalan yang bermain di fikiran selama beberapa bulan nie.. 15 julai 2011 (jumaat) akan di umumkan keputusan permohonan ke  peringkat ijazah bagi mereka yang apply.. termasuk lah zairie sendiri..





bagi mereka yang dah apply, boleh check keputusan UPU di link ini.. keputusan upu akan dikeluarkan pada 15 julai 2011 selepas pukul 12.00 tengah hari. so, 11.59 dah boleh standy by depan pc.. 




good luck pada mereka yang nak check esok.. doakan zairie juga antara mereka yang bernasib baik jugak yer.. 

assalamualaikum..











1 orang gemar komen entry aku:

  1. mama doakan semuga zairie berjaya mendapat tempat di uni yg dipohon..insyaallah !!..lepas ni akan bertambah bzzz lagi lah ya?..he2x...jgn lupa update entry jugak ya..Gud luck zairie !!...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)