HuzairieHusinBlog: Zairie Husin Blog, Blog Lucah Malaysia!

Tuesday, July 5, 2011

Zairie Husin Blog, Blog Lucah Malaysia!

assalamualaikum..

cerita nie dah lama dah...saja zairie nak refresh balik bila pikir.. hehe.. 


TEMPAT KEJADIAN : Somewhere i belong.

MASA : 9.00 +GMT (Waktu Malaysia)


Lelaki W  :  wah... aku baru tahu kau ada blog... bila kau register?? hehe


Zairie Husin : Hahaha... aku berblog just share what i want to share with my reader jer.. (pergh..! dan dan speaking.. padahal time tu mana ada speaking pun.. miahaha)


Lelaki W : Aku bukak blog kau semalam banyak jugak yer cerita lucah..


Zairie Husin :  erk?????




miahahahaha... blog aku nie banyak ke benda benda yang berunsur  18sx nie? kehkeh.. rasanyer ada berapa kerat je.. antaranya :









sebenarnya ada lagi tu.. cukup la sekadar 5.. hehe... so, bila pikir balik ada betul jugak apa lelaki w tu cakap... 


pss : lepas nie kena kurangkan a entry panas macam ni.. miahahaha









0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)