HuzairieHusinBlog: 1/2 Juta Page Views & Page Rank 2

Tuesday, August 30, 2011

1/2 Juta Page Views & Page Rank 2

assalamualaikum...

dah lama kan aku tak buat prestasi blog nie.. bukan tak mahu review blog sendiri, tapi takut ada suara yang tidak enak didengar.. better buat review sikit sikit je.. hihi..


okeh..! selepas berdomain dot com nie boleh kata semuanya jatuh.. baik dari rank alexa hinggalah ke page rank goole.. dulu masa berblogspot page rank nie berada dalam PR2.. al-maklum selepas berdotcom secara automatik PR kita akan menjadi 0.


Alhamdulillah.. akhirnya blog nie dapat menghampiri pageview sebanyak 500,000 pageview.. sejak berblog 2 tahun lalu dan aktif setahun yang lalu. 






terlepas nak  catchup cun cun 500k.. tak apa la... tunggu 1 juta pulak la.. hehe..




next mengenai page rank pulak... fuh.! baru sedar selepas sebulan berdomain google dah bagi pr2 balik... cepat nyer...! 


dan target aku setahun selepas nie adalah... :




1. Rank alexa bawah 500k dan malaysia bawah 1k..


2. PR4 dari google.


3. innity advertiser.. 




mustahil??? tiada yang mustahil kalau ada usaha.. doakan yer... :)




-sekian-

5 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)