HuzairieHusinBlog: Bazar Raya Di Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR) & Masjid India -Part 1-

Saturday, August 27, 2011

Bazar Raya Di Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR) & Masjid India -Part 1-

okeh... jika sebelum nie aku bawak korang makan makan sempena berbuka puasa, so khas untuk entry nie, aku akan kau orang semua jalan jalan di sekitan masjid india dan jalan tunku abdul rahman sempena nak menyambut hari raya nie..

jom..!


untuk part 1 nie, lokasi pertama yang aku nak bawak kau orang adalah di shopping complex gedung menghabiskan duit masa kini... serius weh...! ramai gila orang...






musim nak raya nie memang jalan confirm sesak.. better naik motor.. senang nak cilok sikit.. parking memang susah kali.. mahu kena tawaf pat ploh pat kali baru dapat parking.. hehe




1st place aku terjah adalah Sogo.. tempat syurga sale.. yang kaki shopping memang boleh gila datang sini... uh..! selamat la aku bukan kaki shopping.. hihi..





lautan manusia... pening tengok orang ramai ramai macam nie... 




yeah..! mega sale sogo... terjah..!




sogo kalau tak ada signboard macam nie jangan panggil sogo la.. masuk sogo pasti nampak benda alah nie.. tak caya?? pergi la..





voir 70% off..




sembonia 20% off


okeh..! cukup setakat nie.. tunggu untuk part 2 bazar raya bersama zairie husin.. 


sekian.

1 orang gemar komen entry aku:

  1. wah2x..shopping sakan kat sogo ek?..dah lama mama tak shopping kat sana,sbb jln2 kat kl dah bertambah sesak skrg,en.hb kata susah nak cari parking jugak...he2x..sebenarnya dia malas nak drive ke kl..kat klang /s/alam/sunway yang dekat ade shopping komplek..hu2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)