HuzairieHusinBlog: Berbuka Puasa Di Nasi Beriani Gam Johor Anje Bandar Baru Bangi

Wednesday, August 17, 2011

Berbuka Puasa Di Nasi Beriani Gam Johor Anje Bandar Baru Bangi

berbuka puasa di luar lagi... kali nie aku sempat terjah satu restoran nie..  erm.. popular??? boleh la.. sebab time aku berbuka puasa kat sana hari tu ramai jugak orang.. mostly yang datang with their family.. 

restoran anje nasi beriani gam johor... aku akan bawak korang semua tengok suasana dan makanan di sana..




restoran nie terletak di bandar baru bangi.. seksyen 15 kalau tak silap.. dengan stadium bangi tu.. ok.. tak pe.. nanti end of the entry nie aku kasi map.. 

lauk lauk dengan restoran nie banyak pilihan.. daging, ayam dan kambing la yang paling banyak.. tapi time aku nak order kambing dah habis pulak.. ades...~




tiba tiba tetrasa lapar pulak.. semua lauk kat restoran nie semua sedap sedap.. for me, tak rugi la kalau ada orang nak belanja kita makan kat sini.. hihi..


nyam nyam nyam... aku bedal lauk ayam dan daging.. terserlah kelaparan aku.. haha




with my beloved family.. gambar aku je tak de sebab aku yang jadi photografer time tu... 

okeh... kalau dari segi harga pulak.. kalau tak silap aku dalam RM8 lebih la.. depends kepada lauk yang kau ambek... tapi standard dalam harga tu la..

nak datang..?? senang je.. aku rasa tengok map nie pun dah boleh cari tempat tu..










hari nie aku bukak puasa makan nasi beriyani lagi.. insyaallah malam nie aku rajin aku post la satu entry.. okeh..


buhbye!

1 orang gemar komen entry aku:

  1. bestkan mkn dgn keluarga dibulan puasa ni...mama tak berkesempatan berbuka bersama mak/ayah mama..hu2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)