HuzairieHusinBlog: Berbuka Puasa Di Pizza Hut Jusco Balakong | Lokasi Berbuka Puasa Terbaik 2011

Saturday, August 13, 2011

Berbuka Puasa Di Pizza Hut Jusco Balakong | Lokasi Berbuka Puasa Terbaik 2011

Berbuka puasa di luar lagi...! kali ini aku berbuka puasa di pizza hut jusco balakong... saja tukar selera berbuka puasa... berbuka dengan makanan western.. bukan selalu kan..?




first time sebenarnya order sendiri pizza  nie... selalu nya pergi dengan famili dia orang yang order.. aku..?? just menanti makanan bulat di atas meja lalu menjamahnya sahaja...


pizza yang menjadi pilihan aku dan mrs zairie... pizza hut super superime... tengok dalam tv nampak macam sedap.. kasi order satu..




siapa yang baca entry nie waktu tengah hari time puasa comfirm terliur... tengok air softdrink dengan ais.... pergghh..! memang terbaik la...

apa yang orang pizza tu cakap, pizza supersuperime yang aku order nie, semua ada.. that mean dia orang campur la semua bahan bahan tambahan dia orang macam hot dog, bla bla dan bla... banyak sangat kalau nak di senarai kan... hihi..


okeh...! miss zairie nampak sangat dah lapa... laju je ambek pizza tu..hihihi..




nyum nyum.... tak sabar nak makan....


tapi ada satu makanan nie aku rasa paling tak sedap dan tak best kat pizza hut nie.. roti dia... macam biskut kering... tak sedap...! tapi sup cendawan dia tu sedap..tapi cendawan sikit sangat la.. macam tak ada je.. huh!



sup cendawan yang sedap + roti yang tak sedap... 



okeh... sebenarnya banyak lagi tempat/lokasi berbuka puasa aku.. cuma ada yang belum update lagi je..


mana yang baru terjah entry buka puasa aku nie, boleh baca entry berkaitan di bawah nie..






okeh.. tunggu.. lepas nie aku bawak korang semua pi makan nasi beriyani pulak... chhiiill..!

6 orang gemar komen entry aku:

  1. er...kenyang ke,akak mcam x puas je makan makanan omputih ni,mesti nak nasik gak

    ReplyDelete
  2. umah makcik bertentangan dgn jusco balakong...da lame x g jj ni..sdapnye mkn pizza!huuu

    ReplyDelete
  3. masa mama bercinta dulu..ha2x..selalu makan kat luar, skrg ni encik ni ckp beli n makan kat rumah je..hu2x..pizza pun order je..

    ReplyDelete
  4. @Akak : kalau ikutkan kak mmg tak kenyang.. malam tu cari nasi la.. hehe

    ReplyDelete
  5. @sue-sama : sekali skale mmg sdp.. cuba la.. sekadar merasa je.. :)

    ReplyDelete
  6. @MaMa AiNi : yeke??? tak pe.. janji dpt makan jugakkan mama?? hhe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)