HuzairieHusinBlog: Berbuka Puasa Di Taman Warisan Pertanian Putrajaya | Lokasi Berbuka Puasa Terbaik 2011

Tuesday, August 9, 2011

Berbuka Puasa Di Taman Warisan Pertanian Putrajaya | Lokasi Berbuka Puasa Terbaik 2011

Assalamualaikum... 

mana yang ada baca entry aku pasal bazar ramadhan putajaya tempoh hari, di penghujung entry aku ada tulis nak bawak korang jalan jalan kat taman warisan pertanian, yang menjadi lokasi berbuka puasa aku selepas restoran ikan bakar sekinchan dan restoran village view.

alhamdulillah.. walaupun feedback kedua kedua entry itu kurang memberangsangkan, tapi alhamdulillah hit untuk kedua entry  itu cukup tinggi.. kesimpulannya, blog aku nie banyak silent reader.. hehehe





gerbang utama taman warisan pertanian putrajaya.


aku ingat lagi.. masa 1st time bawak member datang sini diorang cakap tempat makan kat sini mesti mahal mahal.. grand.. but, dont judge the book from the cover.. harga makanan kat sini lagi murah dari kfc.. tempat makan yang romantik... sesuai kalau mereka nak declare kapel dengan pasangan korang.. hihi..




sengaja aku snap dari bawah.. baru nampak stail sikit.. cehh..!


antara juadah yang sempat beli masa kat bazar tadi.




ada murtabak, char kuew tiaw, popia, chicken wing.. semuanya membuat aku terliur sebelum berbuka.. nampak menyelerakan.. sangat menyelerakan... 





amacam?? terliur tak tengok chicken wing tu??? 



secara keseluruhannya, aku sangat berpuas hati berbuka puasa dekat sana.. memang best tempat dia.. so, kalau yang datang putrajaya tu, taman warisan pertanian merupakan destinasi yang wajar di terjah...

okeh.. ini peta ke taman warisan pertanian putrajaya.















11 orang gemar komen entry aku:

  1. taman warisan mmg cantik , tapi makanan dia tak sure la sedap takk

    ReplyDelete
  2. wah, nampak menarik! masalahnya jauh dari sini, haha..

    10 MAKANAN PALING PELIK ASIA:
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/08/10-makanan-pelik-asia-koleksi-gambar.html

    ReplyDelete
  3. salam...
    hahahah...tempat makan yang memang menjadi routin liza sekeluarga..terutamanya,sate kajang n roti john,memang xmiss punya

    ReplyDelete
  4. mama selalu ke putrajaya, adik stay kat sana... tapi tmn warisan ni mama tak pernah sampai lagi !!..

    ReplyDelete
  5. @░♥si lampu neon♥░ : makanan dia boleh la.. standard kedai makan la.. :)

    ReplyDelete
  6. @Nash: tempat dia memang nampak menarik.. try la pergi sekali :D

    ReplyDelete
  7. @UMILIZA989 : oh yeke?? sate haji samurai mmg terbaek... :D

    ReplyDelete
  8. @MaMa AiNi : nanti boleh la dtg sekali.. terbaek.. :D

    ReplyDelete
  9. aku dah boring gi sini...

    ReplyDelete
  10. ye la....itu semua makanan beli kt baazar jer tu...wi-fi ade ..tapi x leh nak pakai...baik lepak kdai mamak 24 jam....

    ReplyDelete
  11. setakat dtg bwk makanan luar baik xyah....!!!skarang lg besssstttt...mane ade org meniaga lagi kat sane...tinggal 2 gerai je...meniaga apbnde tu...???cakap2...x caye dtg la....

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)