HuzairieHusinBlog: Download Percuma Game Angry Birds Rio Untuk PC

Wednesday, August 3, 2011

Download Percuma Game Angry Birds Rio Untuk PC

Sekarang nie rasanya memang musim orang berangry birds nie.. hari tu baru je aku beli housing angry birds.. sangat cun.. 

hari tu aku ada bagi link untuk download game angry birds. rujuk entry nie. tapi tu yang babi hijau tu.. bukan tak best.. tapi tu yang mula mula sekali.. yang rio nie yang latest.. kira nak selamat kan burung rio nie la.. 



okeh.. installer angry birds rio nie memang senang nak install.. tapi kena faham betul betu step dia.. kalau tak faham rumit sikit la.. tapi jangan risau.. aku buat tutorial bergambar cara download angry birds nie... okeh?


langkah 1

download file angry birds tu.. saiz dia dalam 35mb je.. klik sini untuk download.




dah settle download, keluar file macam gambar kat atas.


Langkah 2

install angry birds rio installer v1.1o.exe. follow dia punya instruction.. biasanya tekat next next je..

*kalau boleh install dalam drive c (program files)


Langkah 3

sila crack file crack.zip. dah siap crack copy agry birds rio.exe tu dalam dalam folder angry birds rio yang korang install tadi tu.. nanti dia akan cakap, file tu dah ada.. peduli kan.. just replace je.. tekan je yes.


Langkah 4

klik icon angry birds rio (kira dah nak main sampai lebam la nie..) .. nanti akan ada perkataan register. klik register. registration key, letak je apa nombor. 1 pun boleh.


Langkah 5

sedia untuk selamat kan rio...!




kalau ada papehal just inform dekat komen box je ok.. insyaallah akan bantu siapa yang ada masalah tu.. sekian.







4 orang gemar komen entry aku:

  1. dtg sini bawak milo panas nk bg kat tuan belog.. sahur3!!! =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

    ReplyDelete
  2. dah tak larat nak main angry birds =)

    ReplyDelete
  3. apasal lah mama tak minat dgn games...he2x..hb & ank je yg suka...ha2x..best ke games angry birds ni...ramai org bercerita psl ni...

    ReplyDelete
  4. boss ,kenapa tk boleh eh ?

    http://yfrog.com/kjitw1j

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)