HuzairieHusinBlog: Drama Tahajjud Cinta TV3

Friday, August 5, 2011

Drama Tahajjud Cinta TV3

Drama tahajjud cinta ni dah lama dah main kat tv3.. Cuma hari ni je sempat aku layan.. 1st impression aku layan drama ni, ok la... Macam drama nur kasih kat tv3 dulu... Drama yang bertemakan keagamaan...

Mak aku memang minat gila dengan drama ni.. Aku nsk tukar astro ceria layan dragon ball pun jangan harap... Ceh.. Maybe mak aku minat dengab hero drama tahajjud cinta ni... Mak sku tak tengok lagi kehenseman goku... Kehkeh...


Okeh...entry yang semakin melarut entah kemana..

Saje nak test update guna andraoid... Hihi..
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 orang gemar komen entry aku:

  1. tahajjud cinta first episod je mama layan..he2x..macam slow sikit jln ceritanya !!..skrg ni tgk sikit2 je..mama marah ngan eman manan yg jadi ustaz yg suka ambil kesempatan..he2x..mcm ustaz gatal je !!..betul ke ustaz suka beristeri lebih?..sori..hu2x..

    ReplyDelete
  2. @MaMa AiNi : haha.. itu la... tapi rasanya tak semua ustaz macam tu kot.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)