HuzairieHusinBlog: Keputusan Penuh Liga Perdana Inggeris 20-08-2011 (EPL Live Score)

Sunday, August 21, 2011

Keputusan Penuh Liga Perdana Inggeris 20-08-2011 (EPL Live Score)

malam nie game EPL memang fight habis..tak sangka team yang tak disangka menang telah buat kejutan... one of them, QPR.. caya lah QPR.. tak sia sia tony fernandes beli.. hehe

so, nie full result untuk game epl (20.08.2011)












kecewa sikit dengan game arsenal... sepatutnya arsenal boleh menang game tu... tapi nak buat macam mana.. bola tu bulat.. yang hebat akan menguasai permainan..




esok game MU pulak.. nak tengok jugak game hotspur.. dia orang nie belum main lagi untuk EPL nie...




go QPR... hihihi

2 orang gemar komen entry aku:

  1. salam n hi :) orang datang sini nak bagitau

    blog yg dulu tak betul sikit. ni link blog baru. kalau ada masa datanglah okay :) blog lama tu dah tak guna lepas ni, guna blog baru je.

    runaziluz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ada website leh tgk free online EPL dak??? x mampu la nak bayar astro tiap2 bulan....thanks..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)